Műemléki épületek rekonstrukciója

A műemléki épületek rekonstrukciója, illetve felújítása rendkívül nagy precizitást és odafigyelést igényel. Generálkivitelezéseink során a gondosság prioritást élvez, hiszen az épületek eredeti állapotának visszaállításával országunk értékeit óvjuk. Az építkezések a műemlék felügyelettel való folyamatos egyeztetéssel zajlanak.

Apáczai Hotel (100 szoba)

A Pollack Mihály tervezte épület védett műemlék, 1814-ben épült. Spanyol beruházó megbízása alapján a feladataink a következők voltak: az épület teljes műemléki tervezése, szállodafunkció kialakítása komplett építészettel, belsőépítészettel, műemléki épület renoválással, belső udvar üvegtetős lefedésével, bútorozással. A megvalósításra 2007-ben került sor.

Marczibányi Palota tetőrekonstrukciója

Hild József tervezte épület 1812-ből, védett műemlék. Építési feladatunk a komplett tetőrekonstrukció volt, mely állapotfelméréssel, műemléki tervezéssel kezdődött, az engedélyeztetéssel, belsőépítészeti felújítással, részleges gépészeti korszerűsítéssel folytatódott. A munka során különös figyelmet fordítottunk a veszélyes hulladéknak minősülő pala tetőfedés szakszerű bontása, elszállítása, ártalmatlanítása és dokumentálása környezetünk védelmének érdekében. Munkálatok kevesebb, mint egy évig tartottak, időtartama: 2015 márciustól – októberig.

Ilyen volt…

Ilyen lett…

Partnerek, és akik már minket választottak

“ Elkötelezett vezetés és munkatársak a rendszerek hatékony működtetésére. Folyamatos törekvés a partneri igényeknek való megfelelésre. Sikeres, szervezett beszállítói kapcsolatok, a minőségtudat fejlesztése. ”
Kelemen Emese

Tanúsítási vezető, CertUnion Hungary Kft.