Belsőépítészet

A belsőépítészet egy rendkívül szerteágazó terület, hiszen nemcsak építészeti alapismeretekre, némi faipari jártasságra van szükség, hanem arra is, hogy naprakész rálátásunk legyen a hazai és nemzetközi design trendekre egyaránt. Ezenkívül a szakági tervezők tudását is ismerni kell, mivel bizonyos esetekben a belsőépítész fogja össze az ő munkájukat is, az építészhez hasonlóan.

A több mint 40 éves fővállalkozási tapasztalattal rendelkező PSZOTA Builder mindezekkel az ismeretekkel rendelkezik, így nyugodtan ránk bízhatja a megvalósítani kívánt munkát. Generálkivitelezési és felújítási megbízásaink során már több mint húsz elismert hazai belsőépítésszel, illetve designerrel dolgoztunk együtt, a külföldieket nem beleszámítva.

Belsőépítészeti munkáink során is a legfontosabb számunkra a minőség, valamint az, hogy megbízónk maximálisan elégedett legyen. Ilyen például az Apáczai Hotel vagy a Béres Irodaház.

Apáczai Hotel

Béres Irodaház

Aranybika Kaszinó, Debrecen

Győr Plaza

Nimród Étterem

Partnerek, és akik már minket választottak

“ Elkötelezett vezetés és munkatársak a rendszerek hatékony működtetésére. Folyamatos törekvés a partneri igényeknek való megfelelésre. Sikeres, szervezett beszállítói kapcsolatok, a minőségtudat fejlesztése. ”
Kelemen Emese

Tanúsítási vezető, CertUnion Hungary Kft.